Vergaderen

Vergaderruimte

Hotel Termunterzijl ligt op 30 autominuten rijden van Groningen. Termunterzijl lijkt het einde van de wereld en daar zijn we trots op. Rust en stilte zijn hier nog overvloedig aanwezig. De ideale plek voor bedrijven, instellingen en overheden om met elkaar van gedachten te wisselen.

Wij beschikken over een vergaderruimte genaamd Dollard, met een capaciteit tot 100 personen.

  • Vergaderzaal Dollard per dagdeel € 95,- (‘s morgens, ’s middags of ’s avonds)

Deze prijzen zijn exclusief koffie, thee, cake/koek, hapjes en drankjes, lunch of diner.

Vergadert u een hele dag, dan betaalt u € 15,- per persoon voor onbeperkt koffie, thee, water en koekjes. Bij een halve dag vergaderen betaalt u € 10,- per persoon voor onbeperkt koffie, thee, water en koekjes.

Wilt u tevens een lunch of diner reserveren? Neem dan contact met ons op!

Vergaderen op maat

Niets is bij ons standaard. Dat is de charme van ons kleinschalige hotel/restaurant. Graag maken wij in overleg met u een op maat gesneden programma. Te denken valt aan een workshop, bij uitstek een goede gelegenheid om de teamgeest te versterken. Voor sommige workshops huren wij externe medewerkers in.

Wat vindt u van een fietstocht in ons prachtige polderlandschap of een wandeling in het pittoreske Termunterzijl met zijn prachtige historie. Een andere mogelijkheid is aan het eind van de dag kostelijke wijnen proeven in onze goed gesorteerde wijnkelder. Handig om alvast een fles uit te zoeken voor bij het diner.

Kortom alles is mogelijk en bespreekbaar. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen, of bekijk hier enkele voorbeelden van vergaderarrangementen.

Reservering aanvragen

Hotel Restaurant Termunterzijl
Mello Coendersbuurt 39
9948 PN Termunterzijl

Tel: +31 (0) 596 601350
info@hoteltermunterzijl.nl
www.hoteltermunterzijl.nl

KVK nr: 68247974