Restaurant

Lunch

Een lunch is bij ons meer dan een tussendoortje. Het is een moment van rust. Even bijtanken, zodat u er de rest van de dag weer tegenaan kunt. Bekijk hier onze actuele openingstijden. U kunt hier onze lunchkaart bekijken.

High Tea

Op reservering serveren wij een uitgebreide High Tea. Met een gezelschap vanaf 2 personen kunt u al genieten van de verscheidene heerlijke hapjes die van hartig naar zoet gaan met bijpassende thee.
€ 24,50 p.p.

Afternoon Tea

Zoete scones, clotted cream, jam, sandwiches, bonbons en koekjes. Hierbij serveren wij een theepot met een theebloem.
€ 17,50 p.p.

Diner

In ons restaurant kunt u uitgebreid dineren uit de à la carte kaart en bent u bij ons de hele avond te gast. Het is wel aan te raden om te reserveren, zeker in het weekend. Voor de actuele openingstijden verwijzen wij u naar de contactpagina.

Onze keuken is geopend tot 20.00 uur. Dat wil zeggen tot 19.30 uur kunt u 4 gangen of meer bestellen van onze menukaart. Vanaf 19.30 uur is het alleen mogelijk nog 3 gangen of minder te bestellen.

Bij ons zijn de natuur en de omgeving belangrijk. Dat is terug te vinden in onze keuken. We gebruiken zoveel mogelijk producten en ingrediënten uit de streek. Voor ons is elk seizoen opnieuw een feest. De menukaart wordt dan ook elk kwartaal aangepast aan het seizoen.

Voor groepen boven de 8 personen is het niet mogelijk à la carte te dineren. Wij doen dan een menukeuzevoorstel aan tafel.

Homarium

Uit ons homarium kunt u dagelijks genieten van verse kreeft, krab en oesters. U mag in ons restaurant uw eigen exemplaar uitkiezen, welke vervolgens vers voor u wordt bereid door de kok.

Wijn

Wijnen zijn voor ons belangrijk. Om de mooiste wijnen op het spoor te komen, hebben wij contact met diverse importeurs en gaan wij ook zelf van tijd tot tijd op onderzoek uit. De mooiste wijnen vinden we toevallig of door lange vriendschappen met wijnbouwers uit meerdere landen. Het resultaat is een mooie wijnkaart waarop niet alleen de klassiekers te vinden zijn, maar ook verrassende nieuwe vondsten. Om de optimale combinatie tussen gerecht en wijn te vinden, kunt u kiezen voor een wijnarrangement. U krijgt dan bij elk gerecht een passende wijn geserveerd.

Bier

Bier is de oudste en meest geconsumeerde drank ter wereld, en op water en thee na de populairste drank. Door de jaren heen zijn er vele bieren gebrouwen ieder met hun eigen herkomst, smaak, geur en bereidingswijze. Gebrouwen in eeuwenoude kloosters of moderne fabrieken. In de gastronomie neemt bier een belangrijke plaats in; we koken ermee of serveren het passend bij een gerecht.

Wij hebben een uitgebreide bierkaart. Gewoon om lekker van te genieten op het terras, bij het diner of uitgebreid als bierarrangement bij een meer gangen diner. Wij adviseren u graag.

Reserveren

Hotel Restaurant Termunterzijl
Mello Coendersbuurt 39
9948 PN Termunterzijl

Tel: +31 (0) 596 601350
info@hoteltermunterzijl.nl
www.hoteltermunterzijl.nl

KVK nr: 68247974

    Let op! Reserveert u voor vandaag? Bel ons dan op 0596-601 350.

    * bij een groep van 8 personen is het niet mogelijk à la carte te dineren maar doen wij een menuvoorstel aan tafel.