Hotel

Sfeervolle hotelkamers

Ons hotel beschikt over zesentwintig ruime, sfeervolle hotelkamers, die elk hun eigen karakter hebben. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Tien kamers (120 t/m 129) liggen op de eerste verdieping in het hoofdgebouw. Een aantal van deze kamers hebben een prachtig uitzicht over de dijk en het dorp. Ten slotte zijn er nog veertien kamers (1 t/m 14) op de begane grond in de bijgebouwen met veelal tuinzicht. Een kamer met zeezicht is te boeken (op basis van beschikbaarheid) tegen een meerprijs van € 25,-.

 

Luxe Suites

Twee hotelsuites (220 & 221) liggen op de tweede verdieping. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de zee en kunt u bij helder weer Duitsland zien liggen. Deze kamers kunt u alleen bereiken per trap, kamer 120 t/m 129 zijn bereikbaar met de lift.

 

Ontbijt

Wilt u bij ons ontbijten, dan kunt u dit tijdens het inchecken aangeven bij de receptie. Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 6.30 uur tot 9.30 uur op werkdagen en in het weekend vanaf 8.00 uur tot 10.30 uur. Wilt u eerder vertrekken, dan kunt u een ontbijtpakket meenemen.

Ontspanning

Gasten die bij ons overnachten kunnen kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van Sportschool Performance in Wagenborgen. U kunt gebruik maken van de fitnessruimte, groepslessen en het zwembad.

Tarieven

Suite vanaf € 140,-, Hotelkamer hoofdgebouw en Tuinkamers vanaf € 110,- (deze prijzen zijn exclusief ontbijt en toeristenbelasting).

Kinderen zijn uiteraard van harte welkom. Wij beschikken over een babybed (€ 25,- per nacht), een extra bed voor kinderen v.a. 3 jaar is alleen mogelijk op de suites tegen een meerprijs van € 35,- per kind per nacht.

Ontbijt € 15,50 p.p.

Toeristenbelasting € 1,65 p.p. per dag.
Inchecken kan tussen 16.00 uur en 22.00 uur. Uitchecken kan tot 11.00 uur. Eerder inchecken en later uitchecken is mogelijk in overleg en tegen meerprijs.

 

Honden

Honden zijn welkom, maar we vragen u wel om van te voren aan ons door te geven of u uw hond wilt meenemen. Dan kunnen we daar bij de reservering rekening mee houden. De kosten hiervoor zijn € 15,50,- per hond per dag. Honden zijn alleen toegestaan in de buitenkamers.

Reserveren

Hotel Restaurant Termunterzijl
Mello Coendersbuurt 39
9948 PN Termunterzijl

Tel: +31 (0) 596 601350
info@hoteltermunterzijl.nl
www.hoteltermunterzijl.nl

KVK nr: 68247974

Reserveren

Reservering is op basis van beschikbaarheid. Het is niet mogelijk een specifieke kamer te reserveren. Wij zullen uiteraard ons uiterste best doen de door u gewenste kamer toe te wijzen.

Reserveren